Manigrem umrežio još četiri banke

Bez autora
Dec 08 2011

Kompanija za usluge plaćanja "Manigrem internešenal" (MoneyGram International) pridružila je svojoj mreži agenata u Srbiji još četiri banke - Eurobanku EFG, AIK banku, Privrednu banku Beograd i Pireus banku. Time je broj lokacija na kojima posluje proširila na gotovo 600 a očekuje se da se u narednoj godini mreži agenata pridruži i Kredi banka.Kompanija "Manigrem" je u Srbiji prisutna od 2008. godine, preko kompanije "Jasalajn" (Yassaline), koja je "super agent" u Agrobanci i preko direktnih agenata, kao što su Folksbanka i Alfabanka. Zajedno sa novim agentima u Srbiji, "Manigrem" je prisutna u svetu u više od 192 zemlje na ukupno 256.000 lokacija.

Manigrem umrežio još četiri bankeKompanija za usluge plaćanja "Manigrem internešenal" (MoneyGram International) pridružila je svojoj mreži agenata u Srbiji još četiri banke - Eurobanku EFG, AIK banku, Privrednu banku Beograd i Pireus banku.

Time je broj lokacija na kojima posluje proširila na gotovo 600 a očekuje se da se u narednoj godini mreži agenata pridruži i Kredi banka, najavio je danas potpredsednik te kompanije Masimo Kanovi.

Kompanija "Manigrem" je u Srbiji prisutna od 2008. godine, preko kompanije "Jasalajn" (Yassaline), koja je "super agent" u Agrobanci i preko direktnih agenata, kao što su Folksbanka i Alfabanka.

Zajedno sa novim agentima u Srbiji, "Manigrem" je prisutna u svetu u više od 192 zemlje na ukupno 256.000 lokacija, izjavio je Kanovi.

"Srbija je važno tržište za našu kompaniju, a pridruženje novih agenata deo je tekućih napora za poboljšanje kvaliteta i dostupnosti brzih, sigurnih i jednostavnih usluga transfera novca koje 'Manigrem' pruža", rekao je on.

"Kao jedna od najbrže rastućih kompanija za transfer novca, fokusirani smo na širenje svoje mreže kako bi zadovoljili potrebe naših korisnika, kako širom sveta, tako i ovde u Srbiji", naveo je Kanovi i napomenuo da je ta kompanija nedavno značajno proširila broj lokacija u Švajcarskoj, a planira i širenja u Nemačkoj, što su dve zemlje iz koje u Srbiju stiže veliki deo doznaka.

Regionalna direktorka kompanije Marieta Doksopulou ukazala je da je Srbija po primanju novca prva među zemljama bivše Jugoslavije, a treća ili čevrta u Evropi.

"Manigrem" u svetu ima 2.350 direktno zaposlenih, i dve trećine odsto svojih transakcija obavlja u SAD, a trećinu u ostalim zemljama sveta. Udeo na tržištu te kompanije u proteklih pet do šest godina povećan je sa dva na pet odsto.

Kako su istakli predstavnici te kompanije, tržište doznaka u svetu konstantno raste i poslednjih 10 godina ima dvocifreni rast, a najveće doznake od svetskih zemalja imaju Kina, Indija i Filipini.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik